#ProjectServer #PS2013 / #SharePoint #SP2013 site template issue

September 4, 2013 at 10:02 am | Posted in Administration, Configuration, Customisation, Functionality, Information, Issue, Workarounds | 2 Comments
Tags: , , , , , ,

When creating new site templates in SharePoint 2013, ensure you check the box to include content. If you don’t do this, any sites created from your new template will have the “Change the look” functionality missing, it will load a blank page as shown below:

image

To resolve this, include the content when saving the new site template. Ensure that there is no test data on the lists / libraries etc.

Include content enabled:

image

After creating a site from this new template, the “Change the look” functionality will work as expected:

image

Advertisements

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] This article has been cross posted from pwmather.wordpress.com (original article) […]

  2. […] not have the tiles on the homepage and you will have an issue with the themes, the themes issue is described here. Click OK to save the template. After a short while you will see the success […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: